Sorszór vagy legalább egyszer az életben előfordult már veletek (csajokkal), hogy nem úgy sül el a szex ahogy ti elképzeltétek. Vagy sokat stresszelsz vagy nincs óvszer vagy egyszerüen a nagy arcú/nagy képű fiú aki saját elmondása szerint ő jó az ágyban és össze-vissza ígér sikítós orgazmusokat nem épp úgy teljesít ahogy el mondta.

Tipikus (nagyképű fiútól) Sokszór meg kaphatjuk azt az információt ami normál esetekben nem érdekel, hogy épp mekkora neki vagy éppen most van erekciója és mindennek  a tetejében--Elküldi üzenetben a f@rkát, pl.: Egyik legnépszerű oldalon a facebookon. Mikor meg kapják azt a lehetőséget, hogy végre egy lány (akinek persze kis igénye van, rossz a látása a szaglása...sorolhatnám) lefekszik vele.

Mikor eljutnak az ágyig még akkor is mikor egyáltalán nem tudják egymás nevét elkezdődik a híres csók mire ajkaitok össze érnek és rá jössz, hogy ennyi erővel egy rúd parízerrel is márolhatnál. ( xD ) azonnal jön a "gyönyörű" előjáték mikor fényes nappal sem tudja el találni, hogy hol kell nyalni de legalább szivárgott annyi nyál, hogy mikor 2perc után fel kel onnan a srác mintha jól végezte volna a dolgát a nyálra rá megy a hűs/hideg szellő és legalább attól rázza ki a hideg a csajt. Feljebb csúszik játszana a melleivel de nem érte el azt a pontot a csávó (meg lepő módon), hogy a csaj ellazuljon. Így ez bukta. A srác húzza ki be ahogy épp neki jó (nem a csajnak hanem magának) és sok pasi vétke, hogy azt hiszi akkor van vége mikor ő már elment' ...

Ha a pasi önző szex közben légy te is az... Talán akkor többet kapsz ennél.

! VANNAK KIVÉTELEK csak a félreértéseket elkerülve mondom/írom!