Mikor anyám a fellegekben jár rám olyankor annyira van figyelve mintegy fal meg egy szekrény közötti picike pókra. Egy idő után anyám is észre veszi és, hogy javítson a helyzeten meg akar lepni néhány picike kedves anyai aprósággal.

pl.: könyvek (mondjuk a tini életről a serdülésről) vagy ruhák vagy esetleg elvisz engem kajáni.

Ez mind nagyon kedves de ezek sem maradnak el problémák nélkül.

Bent vagyunk egy étteremben anyám olyan mint egy zombi csak épp rózsaszín szemekkel és mosolyogva. Mondom neki, hogy elmegyek a női szakaszba. Persze meg sem hallotta mire el mentem a helyemről és sok emberen át kúsztam, hogy elérjem a mozsdó ajtót anyám észbe kap kissé késve, kapkodva a táskájába nyúlt és előkapott egy tampont felém dobta én meg elkaptam. Majd volt annyi ereje anyámnak, hogy felmérje a helyzetet, szóval, hogy baromira nem vagyunk itt egyedül.

Ruha, oké, bemegyünk a boltba meg látott egy nagyon szexi fűzőt nekem. Mondta, hogy próbáljam fel a próba fülkében én be is mentem fel vettem. Mell méretet nem találta el így nyújtom ki neki a "takaró függöny " mögül. Anyu háttal van nekem nem láttja, hogy hova nyúl. Oda kapott és nem a fűzött kapta ki a kezemből hanem a takaró függönyt' a helyéről. Én el fordultam anyám meg a leszakított függönyt lábújhegyre állva próbálta vissza rakni, épp hogy nem érte el így ugrott egyet de olyan ügyetlenül, hogy rám esett és a függöny csak az anyámat takarta be.

Könyv, ezt már nem lehet el rontani. Anyám élt ezzel a lehetőséggel is így hát vett nekem egy könyvet (Tini gondokról szól, hormonok, változások..stb). Le vetőtem az ágyra otthoni viseletbe (Jobbik esettben bugyin és melltartón kívül van rajtam póló is) el kezdtem lapozni olvasni, mire hajtottam a másik oldalra le volt írva részletesen, hogy kell kiverni a Totemoszlopomat. Abba a pillanatba apám bejött a szobámba. Persze a másik kezemben tartottam egy kártyát ami ahoz az oldalhoz volt ( nem kell mondanom, hogy mi volt rajta). Apám nem tudta, hogy sírjon vagy nevessen.

De a legjobb, hogy ezek a napok ritkán jönnek el de ezentúl olyankor nem leszek otthon.